Boende | Camping | Stugor | Information | Bokning


Information

Bokningsvillkor

Bokning sker via Furulids webbplats, även via telefon under pågående säsong. En bokningsbekräftelse skickas ut via e-post, du bör kontrollera att hyresobjekt, datum och dina kontaktuppgifter är korrekta.

Om bokningsbeloppet överstiger 1500 kr ska en förskottsbetalning på 500 kr göras inom två veckor. Betalning sker till Furulids bankgiro, ange bokningsnummer och ditt namn. Avtalat belopp, minus ev. förskottsbetalning, betalas kontant eller med kort vid incheckning.

En avbokning ska meddelas så snart som möjligt via telefon eller e-post. Vid avbokning efter den 30 april tillfaller förskottsbetalningen Furulid som en administrativ avgift. Om avbokningen sker senare än en vecka innan ankomstdagen har Furulid rätten att fakturera hela eller delar av beloppet. Ingen återbetalning sker vid avbokning eller förkortad vistelse.

 

Stugan/campingplatsen disponeras normalt från kl. 14.00 ankomstdagen till kl. 12.00 avresedagen, andra tider kan vara avtalade. Incheckning sker senast kl. 19.00, sen ankomst måste anmälas i förväg till Furulid. Endast det antal personer som har uppgetts vid bokningen får övernatta.

Bokningstagaren ansvarar för att sällskapet som vistas vid stugan/campingplatsen accepterar och följer Furulids ordningsregler (se nedan). Om ordningsreglerna ej följs upphör bokningsavtalet att gälla.

Ungdomar under 18 år måste ha målsmans sällskap.

Husdjur är tillåtna på området om de är kopplade. Endast i Eketorpet är det tillåtet att ha husdjur inomhus.

Ordningsregler

Furulid är en familjecamping och vi är mycket måna om att det ska råda en lugn och trivsam atmosfär på området. Följande ordningsregler gäller och att acceptera dem är ett bokningsvillkor:

  • Visa hänsyn till dina grannar! Störande uppträdande accepteras ej. Tystnad ska råda på området kl. 23–6.
  • En alkoholfri miljö. Festande eller att uppträda berusad på Furulids område är inte tillåtet.
 
  • Vårda stugan/campingplatsen väl. Bokningstagaren ansvarar för skador på byggnader eller inventarier orsakade av någon i sällskapet.
  • Hjälp oss att hålla Furulids område fritt från skräp. Använd papperskorgar och soptunnor. Endast hushållssopor får slängas i Furulids sopkärl.
  • Innan avfärd ska stugan städas enligt instruktion. Städningen kan utföras av Furulids personal mot en avgift.

Servicehus

Servicehuset har separata utrymmen för damer och herrar, det finns även en handikapptoalett med egen dusch. Fritt varmvatten i duscharna, tänk dock på att även nästa person vill duscha varmt! På baksidan finns möjlighet till diskning och ett utrymme för tömning av latrin/gråvatten.

 

Det finns en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare som kan bokas i receptionen mot en avgift. I vandrarhemmet, som ligger precis bredvid, finns ett dubbelkök med frys och flera kylskåp. Kök och allrum är tillgängligt även för campinggäster.

Vägbeskrivning

Furulid ligger nära väg 50, trafikplats Motala centrum. Kör mot Varamobaden, det är skyltat från alla Motalas infarter. Efter att ha lämnat/korsat väg 50 svänger du höger ner mot Varamobaden. Fortsätt rakt fram genom rondellen. Furulids infart för besökare är den andra på höger sida.


Adress:
Varamovägen 58 B
591 72 Motala

Telefon: stängd
E-post: info@furulid.se

 
GPS RT90:
X=6491770 Y=1453546

Lat: N 58° 32´ 46.50"
Long: E 15° 0´ 26.75"