Om Furulid

Furulid är en kyrka, camping och konferensanläggning i Motala. I närheten finns Varamobaden med berömd sandstrand och kristallklart vatten. Det är Equmeniakyrkan Motala som sedan 1935 äger och driver Furulid. Byggnationen av en ny kyrka gör att Furulid från juni kommer att ha öppet året runt.

Campingen har 50 platser för husvagnar och husbilar, det finns även gott om utrymme för tält. På området finns fem stugor som är populära semesterboenden. Våra gäster brukar beskriva Furulid som en lugn och naturskön oas, samtidigt är det bara 250 m ner till folkvimlet vid Varamobadens strandpromenad.

Café Furulid har öppet från kl. 14 alla dagar. Här kan du beställa en kopp kaffe med hembakat kaffebröd till. Det finns även glass och olika varianter av smörgåsar.

 

Furulid inbjuder till ett brett och varierande programutbud med möten, arrangemang och aktiviteter för alla åldrar. Sång och musik är stående inslag och många konserter har arrangerats på utomhusscenen genom åren. Firandet av midsommarafton lockar varje år hundratals besökare till Furulid.

Nyfiken? Gör ett besök och upplev vad Furulid och sommarstaden Motala har att erbjuda!


Adress:
Varamovägen 58 B
591 72 Motala

Telefon: stängd

E-post: info@furulid.se

 
Lat: N 58° 32´ 46.50"
Long: E 15° 0´ 26.75"