Boende | Camping | Stugor | Information | Bokning


Boende

Välkommen att stanna en längre eller kortare tid på Furulid! Vi erbjuder camping på våra stora grönytor och boende i stugor.

 

Det är gångavstånd till Varamons sandstrand. In till centrala Motala, där du bl.a. kan besöka Göta kanal, är det ca 2 km.


Karta över området

Campingplatserna är belägna nära ett modernt servicehus. I ett glest skogsparti finns ett område med 19 husbilsplatser, varje plats har en egen gräsyta att ställa utemöbler på. Vid servicehuset finns två husbilsplatser.

 

Tältplatserna har nummer 21-30. Stugorna är utspridda runt Furulid, se kartan. Det finns bilväg till stugorna och bilen kan parkeras nära. Avståndet till servicehuset från Eketorpet är 120 m, övriga stugor ligger närmare.


Servicehus

Servicehuset har separata utrymmen för damer och herrar, det finns även en handikapptoalett med egen dusch. Det är fritt varmvatten i duscharna, tänk dock på att även nästa gäst vill duscha varmt! Köket har kyl, frys och möjlighet till matlagning. Vid ena långsidan finns en diskbänk där campinggäster kan diska.

Tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare kan bokas i receptionen mot en avgift. Vid servicehuset finns det möjlighet till att tömma gråvatten från fast tank och latrin via kassett.


Adress:
Badstrandsvägen 8
591 32 Motala

Telefon: 0141-21 18 92

E-post: info@furulid.se